BRECKNER

BRECKNER

Breckner Automotive este o companie cu capital germano-român, unul dintre principalii importatori şi distribuitori de piese auto pentru: 
– Dacia Logan; 
– Dacia Logan MCV; 
– Dacia Duster; 
– Renault Logan; 
– Renault Logan MCV; 
– Renault Duster; 
– Lada Largus.

BRECKNER a implementat un sistem de management al calitatii bazat pe normele ISO 9001 și a obţinut, pentru întreaga gamă de produse BRECKNER, certificate de calitate și declarații de conformitate.

Cu o suprafaţă de depozitare de 9600m2, ce îi plasează în topul firmelor de profil, BRECKNER oferă o gamă de produse foarte diversificată, bazată pe următoarele linii de produse: 
– Suspensie; 
– Direcție; 
– Transmisie și Ambreiaje; 
– Sistem de frânare; 
– Filtre; 
– Părții electrice; 
– Sisteme de aprindere; 
– Sisteme de răcire; 
– Motor; 
– Elemente pentru caroserie; 
– Accesorii; 
– Eșapament; 
– Elemente optice.

Echipa BRECKNER nu doar indeplineşte cerinţele impuse ci și dezvoltă parteneriate de încredere cu clienţii prin îmbunătăţirea continuă a calităţii serviciilor şi produselor.
Breckner Automotive înseamnă Siguranţă, Profesionalism, Excelenţa, Promptitudine - valori asigurate de echipa de profesionişti dedicaţi companiei şi clienţilor.

AUTODOCTOR oferă o gamă largă de piese de schimb pentru autoturisme și camioane de mărci europene, chineze, japoneze, coreene și americane. Noi suntem reprezentanții oficiali a peste 100 de mărci mondiale cunoscute de piese auto, uleiuri, instrumente, produse chimice auto, anvelope și accesorii.