Despre Companie
AUTODOCTOR - este un participant cheie pe piața pieselor auto și a service-urilor auto din Republica Moldova. Oferim o gamă largă de piese de calitate pentru toate tipurile de vehicule, asigurând fiabilitatea și durabilitatea fiecărui produs achiziționat de la noi. Suntem mândri de clienții noștri, care au încredere și aleg AUTODOCTOR pentru siguranță, calitate și servicii excelente.
14
Filiale în Moldova
250 000
Articole în stoc
130
Branduri reprezentate

Marca comercială AUTODOCTOR a fost înregistrată la 25 august 1995 de către compania «GBS» S.R.L..

AUTODOCTOR deține spații de depozitare tehnic echipate cu o suprafață de peste 7000 de metri pătrați, precum și un showroom auto propriu cu o suprafață de 2200 de metri pătrați. Aici puteți găsi un service centru autorizat cu 50 de posturi, care include trei zone de reparații AUTODOCTOR, un atelier de reparații pentru cutii de viteze automate, precum și zone de reparații pentru service-ul de garanție și post-garanție pentru mașinile OPEL, PEUGEOT, GWM, HAVAL, BAIC și CHERY. Personalul companiei numără peste 450 de angajați, iar flota auto constă din 60 de vehicule care asigură livrarea mărfurilor pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

  • Anul 2014 – compania «GBS» S.R.L. a devenit distribuitor oficial al brandului auto Chevrolet în Moldova. În prezent Chevrolet este cea mai populară marcă a concernului General Motors Group. Chevrolet a căpătat faima sa binemeritată și în Moldova. În 2014, Chevrolet a devenit una dintre cele mai renumite mărci, clasându-se pe locul 5 în topul celor mai vândute mașini din Moldova.
  • Iunie 2016«GBS» S.R.L. a aderat la alianța NEXUS Automotive International (NAI). NAI - este un grup inovativ și internațional de companii, distribuitori de piese de schimb care sunt lideri pe piața auto. Alianța a fost fondată în februarie 2014, în UE, cu sediul la Geneva. Fondatorii sunt 14 acționari, care sunt principalii distribuitori independenți de piese de schimb în diferite piețe.
  • 01 august 2017 – compania «GBS» S.R.L. a devenit dealer oficial al mărcii auto Opel în Moldova.
  • 01 septembrie 2017 – compania «GBS» S.R.L. a devenit importator exclusiv al mărcii Peugeot în Moldova.
  • 07 decembrie 2018 – compania «GBS» S.R.L. a devenit dealer oficial al mărcii auto Zotye Auto în Moldova.
  • 20 mai 2019 – compania «GBS» S.R.L. a devenit dealer oficial Haval în Moldova.
  • Noiembrie 2020 – compania «GBS» S.R.L. a devenit dealer oficial BAIC în Moldova.
  • Mai 2021 – deschiderea filialei AUTODOCTOR în or. Orhei. Filiala AUTODOCTOR din Orhei nu este doar un magazin auto cu un sortiment vast de piese auto, ci un întreg complex spațios cu suprafața de peste 2000 de metri pătrați, cu o locație bună, parcare accesibilă și deservire calificată. De asemenea, este deschis un salon auto «GBS» S.R.L., unde sunt prezentate cele mai noi automobile de model Peugeot, Opel, BAIC, Great Wall și Haval.
  • August 2021«GBS» S.R.L. a devenit dealerul oficial al mărcii auto CHERY în Moldova.
  • Iunie 2024 – deschiderea filialei AUTODOCTOR în or. Comrat
CLIENȚILOR

Combinația optimă între preț și calitate este principiul de bază pe care se bazează compania «GBS» S.R.L.. Experiența noastră de 29 de ani pe piața pieselor auto din Republica Moldova ne ajută să selectăm cea mai bună calitate a produselor la cel mai avantajos preț pentru client, permițându-ne să intrăm pe piață cu oferte cu adevărat actuale. Deoarece compania «GBS» S.R.L. este distribuitor oficial al întregii sale game de produse, prețurile la produsele auto ale brandurilor importate diferă semnificativ într-o direcție mai mică în comparație cu alți furnizori și vânzători ai acestor produse.

Clienții noștri cu amănuntul pot achiziționa piese de schimb pentru mașina lor de la principalii producători mondiali în orice filială a rețelei AUTODOCTOR. Compania «GBS» S.R.L. colaborează și cu clienți en-gros, pentru care a fost dezvoltat un sistem special de prețuri pentru întreaga gamă de produse. Prețul la care un client en-gros achiziționează marfa din depozitele companiei depinde direct de volumul de achiziție unică și de volumul total anual de achiziții. Condițiile pentru încheierea unui contract privind achizițiile en-gros în cadrul companiei pot fi obținute de la managerii departamentului de vânzări en-gros la numerele de telefon (+373) 62-045-050 și (+373) 69-500-910.

Conducerea și managementul companiei «GBS» S.R.L. sunt interesați de o colaborare sigură și reciproc avantajoasă în domeniul auto în Republica Moldova. Vom fi întotdeauna bucuroși să vă ajutăm!