Intrebari frecvente

Informații despre livrare

Ce metode de livrare oferiți?

Oferim doua variante de livrare:

  • livrare prin curier la adresa clientului, pînă la curtea casei;
  • ridicare din rețeaua de magazine AUTODOCTOR.
Cât durează livrarea?

Livrarea durează de la 1 pînă la 3 zile lucrătoare după plasarea comenzii. Termenul poate depinde de metoda de livrare aleasă, de disponibilitatea produsului la sucursala selectată și de locația destinatarului.

În cazul ridicării, dacă produsul selectat nu este disponibil la sucursala curentă, noi vom oferi să îl transportăm cât mai curând posibil dintr-o altă sucursală.

Livrarea este disponibilă în regiunile Moldovei?

În prezent, livrarea se efectuează doar în municipiul Chișinău.

Cât costă livrarea?

Livrarea se efectuează de la 10:00 pînă la 17:30 și este gratuită pentru comenzile de peste 500 lei. Pentru comenzile de o sumă mai mică, costul de livrare este de 50 lei, care va fi inclus în costul total al comenzii.

Cum are loc primirea și transmiterea mărfurilor?

În momentul transmiterii mărfurilor de către reprezentantul vânzătorului (curier) către cumpărător, cumpărătorul semnează o chitanță de livrare și/sau o factură fiscală, care este faptul acceptării mărfurilor. În acest moment, cumpărătorul este obligat să verifice produsul pentru cantitate și calitate. Revendicările privind cantitatea și calitatea, cu excepția defectelor ascunse, nu sunt acceptate din momentul semnării chitanței de livrare sau a facturii fiscale.

Informații despre plată

Cum pot plăti pentru mărfuri și livrare?
  • în numerar;
  • prin card bancar la curier printr-un terminal mobil sau la orice sucursală a magazinelor AUTODOCTOR;
  • prin card bancar în magazinul online prin sistemul de plată online;
  • prin transfer bancar pentru persoane juridice.
Securitatea plății prin intermediul sistemului de plată online

Plata se poate efectua folosind carduri de plată Visa și MasterCard. Când efectuați o plată prin sistemul de plată online, veți fi redirecționat automat către o pagină sigură care asigură securitatea plăților. Nu se percep taxe suplimentare la plata cu cardul. Plata se face în lei la cursul de schimb al băncii care a emis cardul.

Cum se obține o factură pentru persoane juridice?

Pentru a primi o factură pentru plata mărfurilor, trebuie să furnizați detaliile contului dumneavoastră și să obțineți acces la biroul personal. Informațiile pot fi obținute la numărul de telefon 14140 sau contactând managerul celei mai apropiate sucursale a magazinului.

Comenzi și Retururi

Pot anula comanda după ce a fost confirmată?

Puteți anula comanda înainte de a fi expediată. Pentru a face acest lucru, contactați operatorul de servicii de asistență prin telefon 14140. (Este necesar de clarificat procesul de oprire a expedierii mărfurilor.)

În cazul în care cumpărătorul refuză să primească mărfurile comandate sau o parte din acestea în momentul livrării la adresa cumpărătorului, cumpărătorul plătește vânzătorului costul livrării mărfurilor, dacă suma finală a comenzii după recalculare este mai mică decât suma specificată, pentru livrare gratuită.

Care sunt condițiile pentru returnarea mărfurilor?

Potrivit Legii privind protecția drepturilor consumatorului nr.105-XV din 13 martie 2013, cumpărătorul are dreptul de a returna produsul achiziționat din anumite motive în termen de 14 zile de la data primirii produsului. Produsul poate fi acceptat cu condiția ca acesta să nu aibă urme de instalare și alte restricții specificate în certificatul de garanție, precum și dacă există documente justificative pentru achiziționarea produsului (bon fiscal, chitanța de livrare și/sau factură fiscală).

Cum pot recupera banii?

În cazul returnării mărfurilor, banii vor fi returnați în contul dvs. bancar în termen de 5-10 zile lucrătoare de la primirea și verificarea mărfurilor returnate la sucursala magazinului AUTODOCTOR.

În cazul plății mărfurilor în numerar, banii vor fi rambursați după primirea și verificarea bunurilor returnate la sucursala magazinului AUTODOCTOR și în numerar la casieria sucursalei magazinului.