GOODYEAR

GOODYEAR

  • Țară : Statele Unite ale Americii
  • WebSite

Goodyear este unul dintre cei mai mari producători de anvelope din lume.

Numărul total al angajaților din întreaga lume este de aproximativ 66.000 de persoane. Compania produce produsele sale la 49 de întreprinderi care operează în 22 de țări. Două centre inovatoare, situate în Akron (Statele Unite ale Americii, Ohio) și Colmar-Berg (Luxemburg), sunt implicate în dezvoltarea celor mai noi produse și servicii care stabilesc nivelul de dezvoltare tehnologică și calitatea muncii pentru întreaga industrie.

Goodyear de mai multe ori a fost printre cei mai de succes producători de piese auto. Portofoliul companiei Goodyear include și alte mărci de anvelope la fel de cunoscute - Dunlop, Kelly, Debica, Fulda, Sava.

Pe lângă producerea anvelopelor, compania produce produse din cauciuc, precum și polimeri pentru nevoile auto și sectoarele industriale.

AUTODOCTOR oferă o gamă largă de piese de schimb pentru autoturisme și camioane de mărci europene, chineze, japoneze, coreene și americane. Noi suntem reprezentanții oficiali a peste 100 de mărci mondiale cunoscute de piese auto, uleiuri, instrumente, produse chimice auto, anvelope și accesorii.