Brand nou – Kale Balata în rețeaua de magazine AUTODOCTOR

  • 27 iunie 2024

Prieteni!

Rețeaua de magazine AUTODOCTOR a fost completată cu un brand turcesc nou – Kale Balata.

Kale Balata este un producător turc mare fondat in 1976, specializat în productia de placuțe de frînă de calitate pentru frîne cu disc și tambur. Compania produce aceste piese de schimb pentru autoturisme, precum și pentru vehicule comerciale ușoare. Productia se desfășoară în ciclu complet la unitatile proprii cu o suprafata de 12 mp. km. Gama de produse a companiei include peste 1000 de articole de plăcuțe de frână.

Fabrica de producere a plăcuțelor de frână Kale Balata este situată în Turcia. Produsele companiei respectă standardele ECE-R 90 și ECE-R13, standardele de producție ISO 9001-2008, ISO.TS 16949-2009. Metalele grele și azbestul nu sunt utilizate în procesul de producție.

Datorită produselor excelente dezvoltate în conformitate cu standardele internaționale în domeniul tehnologiilor de producție și al cercetării și dezvoltării, compania a câștigat un loc demn pe piață.

Sortimentul Kale Balata din rețeaua de magazine AUTODOCTOR include discuri și tamburi de frînă, etriere și cilindri de frînă.

Aflați mai multe despre Kale Balata în rețeaua de magazine AUTODOCTOR sau sunînd la 14140.

22 ianuarie 2024
Brand nou - GENMOT în rețeaua de magazine AUTODOCTOR
19 septembrie 2024
Brand nou – TIANQIN în rețeaua de magazine AUTODOCTOR

Categorii

Ultimele știri

Tag Cloud