Dr. Motor: Piese de încredere pentru mașina ta

  • 7 august 2024

Căutați piese de calitate pentru mașina dvs.? Dr. Motor oferă o gamă largă de produse pentru a vă satisface toate nevoile de reparare a motorului:

Garnituri/etanșări: Garnituri pentru colector, capac cap cilindru, radiator, turbina, termostat, garnituri de ulei injector, arbore cotit, arbore cu came și multe altele.

Sistemul de alimentare cu combustibil: Garnituri pentru injectoare, kituri de reparații pentru injectoare, șaibe pentru injectoare, O-ring-uri pentru injectoare.

Furtunuri/tuburi: Furtun de retur, furtun de aer, furtun de ulei, conductă de ulei pentru compresor, tub de recirculare a gazelor de evacuare, tub de combustibil și altele.

Diverse: Vas de ulei, garnituri principale, set de reparații A/C, radiator EGR, cupă injector, termostat, pompă de vid pentru frână, arbore cu came, dop vas ulei, angrenaj arbore cu came, injector ADBLU, set de reparații transmisie, supapă injector combustibil, cablu electric, șuruburi, cablaj, colector admisie/evacuare, supapă EGR și altele.

Dr. Motor este o garanție de calitate și fiabilitate pentru vehiculul dumneavoastră! Asigurați-vă că mașina dvs. funcționează fără probleme cu piesele noastre. 

29 august 2024
Baterii japoneze YUASA
16 august 2024
Extinderea gamei GrinParts

Categorii

Ultimele știri

Tag Cloud