Compania SIDEM își reînnoiește certificatul IATF 16946.

  • 13 martie 2024

Certificatul IAAF 16949 al Sidem confirmă capacitățile sale ca producător de echipamente originale (OEM) pentru industria auto. Sidem proiectează și fabrică piese de direcție și suspensie ca OEM pentru mărci precum Porsche și McLaren. Compania aplică aceleași standarde de calitate tuturor produselor sale, inclusiv pieselor auto de pe piața pieselor de schimb.

Certificat OEM.
Unitățile de producție Sidem sunt certificate în conformitate cu standardul de Management al calității IATF 16949 pentru industria auto, pe lângă certificatul de calitate ISO9001
IATF 16949 este un standard de management al calității aprobat de International Automotive Industry Task Force (IATF), asigurând cerințe uniforme de calitate la nivel mondial.
Cea mai înaltă calitate: produsele Sidem sunt fabricate în conformitate cu cele mai stricte standarde industriale, astfel încât să puteți fi siguri de durabilitatea, fiabilitatea și performanța fiecărui produs.

Mediu, Sănătate și Siguranță.
Pe lângă certificatul IATF 16949, Sidem este certificată conform altor sisteme de management al calității:

  • ISO14001 „Managementul de mediu”: utilizarea materiilor prime, gestionarea deșeurilor și prevenirea poluării;
  • ISO45001 Managementul Sănătății și Securității: promovarea unei culturi a siguranței în organizația Sidem.

Calitate premium.
Fabrica Sidem utilizează sisteme uniforme de control al calității pentru toate produsele. De asemenea, piesele noastre aftermarket sunt proiectate, testate și fabricate conform standardelor de calitate IATF și ISO. Rezultatul final al tuturor acestor măsuri de management al calității este proiectarea de piese auto care garantează o durată lungă de lucru, confort sporit, siguranță maximă și ușurință în instalare.

Aflați mai multe despre brandul Sidem în rețeaua de magazine AUTODOCTOR sau sunând la 14140.

24 aprilie 2024
Amortizoare de la producătorul japonez KYB.
13 septembrie 2024
Ambreiaj VIKA

Categorii

Ultimele știri

Tag Cloud