BREMI

BREMI

Istoricul Companiei BREMI: Kierspe, Zap. Germania 1927: Inginerul Ernst Bremiker inființează compania BREMI și începe să producă contacte de curent, capace, supape (capuri de bară) și bujii incandescente. Firma BREMI este furnizor indispensabil și partener în noi evoluții pentru producătorii bine cunoscuți de vehicule, cum ar fi Audi, BMW și Volkswagen. În plus, BREMI furnizează produsele sale pe piața de piese auto.

Distribuția la nivel mondial.
Cooperarea internațională cu partenerii comerciali face produsele BREMI disponibile la nivel mondial.

Producţia.
Cea mai înaltă calitate și fiabilitate, este sloganul companiei, care este urmat de către personalul tuturor Uzinelor (Germania, Tunisia, China).

Calitatea.
Certificări: TS 16949, VDA 6, Part 1, ISO 9001:2000.

Produsele.
BREMI are una din cea mai largă gamă de componente ale sistemului de aprindere în Europa. Pentru un număr mare de produse ofera BREMI de avioane originale în piața pieselor de schimb și pentru aproape întregul spectru al vehiculelor - tehnicii de aprindere, respectarea strictă cu caietul de sarcini auto.

BREMI la moment oferă: 
– Bobine de inducție; 
– Debitmetru de aer; 
– Cabluri de înaltă tensiune; 
– Capac distribuitor; 
– Manșon fișa bujie; 
– Rotor distribuitor; 
– Bujii incandescente; 
– Bujii de aprindere.

AUTODOCTOR oferă o gamă largă de piese de schimb pentru autoturisme și camioane de mărci europene, chineze, japoneze, coreene și americane. Noi suntem reprezentanții oficiali a peste 100 de mărci mondiale cunoscute de piese auto, uleiuri, instrumente, produse chimice auto, anvelope și accesorii.