FREMAX

FREMAX

Fremax este brandul lider pe piața pieselor de schib în America Latină, este prezentă pe piața mondială cu calitate și inovare în discuri de frână și tamburi.

Gama de produse
Peste 1.500 modele de discuri de frână și tamburi pentru toate mașinile renumite. Gama lor de produse actualizată în mod constant cu noi modele de discuri și tobe, satisface instantaneu nevoile pieței. Discurile de frână și tobele Fremax au specificații înalte și satisfac cerințele ridicate ale clienților. Toate produsele îndeplinesc cerințele ridicate ale diferitor producători de automobile! Departamentul de inginerie Fremax este în măsură să înceapă dezvoltarea unui nou model în fiecare zi, oferind constant noi discuri și role ceea ce duce la mărirea portofoliului.

Produsele OEM
Fremax a fost aleasă de Mitsubishi Motors din Brazilia pentru a fi furnizorul OEM de discuri și tamburi. Toate vehiculele asamblate în Brazilia sunt echipate cu produse Fremax pe ambele axe. Discurile și tobele au fost dezvoltate pentru a face față celor mai diverse tipuri de drumuri, cum ar fi drumuri cu murdărie, noroi, mlaștini și trasee de nisip. Parteneriatul de opt ani a Fremax cu Mitsubishi certifică calitatea produselor Fremax și califică compani a fi furnizor de echipament original al oricărui producător de mașini.

AUTODOCTOR oferă o gamă largă de piese de schimb pentru autoturisme și camioane de mărci europene, chineze, japoneze, coreene și americane. Noi suntem reprezentanții oficiali a peste 100 de mărci mondiale cunoscute de piese auto, uleiuri, instrumente, produse chimice auto, anvelope și accesorii.