FRENDI

FRENDI

FRENDI este marca premium a sistemului de frânare și este liderul global atât în echipamente originale, cât și în produse de piese de schimb. Marca a fost activă în conducerea inovației tehnice de peste o jumătate de secol. Numele FRENDI reprezintă excelența astăzi și angajamentul de a dezvolta continuu soluții de frânare pentru viitor.

Drept urmare, FRENDI a devenit în mod natural un brand preferat pentru furnizarea de echipamente originale și un brand de încredere în sistemul de frânare. FRENDI oferă piese de calitate pentru sistemul de frânare celor mai importanți producători și piețe de piese de schimb din lume.

Cercetarea de vârf, dezvoltarea inovatoare, designul îndrăzneț și testarea pe drum asigură siguranța și fiabilitatea produselor noastre. Calitatea este în centrul a ceea ce facem. Unul dintre angajamentele FRENDI este de a controla produsele și serviciile concepute pentru toate vehiculele care vă vor ajuta să lucrați eficient, profitabil și cel mai important, în condiții de siguranță. În acest fel, oriunde te-ai afla și oricare ar fi vehiculul tău, ai controlul.

AUTODOCTOR oferă o gamă largă de piese de schimb pentru autoturisme și camioane de mărci europene, chineze, japoneze, coreene și americane. Noi suntem reprezentanții oficiali a peste 100 de mărci mondiale cunoscute de piese auto, uleiuri, instrumente, produse chimice auto, anvelope și accesorii.