FRENKIT

FRENKIT

Compania Frenkit este specializată în producerea de kituri de reparație pentru sistemele de frânare și hidraulice ale autoturismelor și vehiculelor comerciale europene, japoneze și coreene. Toate produsele sunt realizate în conformitate cu standardele ISO 9.001-2.008 ce asigură respectarea deplină a cerințelor producătorilor de automobile.

Produsele companiei Frenkit includ:
– Kituri de reparație pentru cilindrul principal de frână
– Kituri de reparație pentru etrieri (prelungesc durata de viață a etrierilor până la 65 000 km)
– Kituri de reparație pentru cilindrile de frână a roților
– Kituri de reparație pentru supapa de schimbare a presiunii în sistemul de frânare
– Kituri de reparație pentru cilindrul principal al ambreiajului
– Kituri de reparație pentru cilindrile de lucru ale ambreiajului
– Pistoane etriere, produse în conformitate cu standardele pieselor de schimb originale

Frenkit - companie spaniolă cu sediul în orașul Puente la Reina (Navarra).

Secția principală de producere și depozitul companiei sunt situate în Spania. Pe lângă aceasta, compania are propriul laborator pentru verificarea calității produselor fabricate.

  • Puente la Reina (Navarra): Oficiul Central și Depozitul
  • Santander (Cantabria): Secția de producerea a componentelor metalice
  • Lleida (Cataluña): Secția de producere a componentelor din cauciuc

Acum, produsele companiei sunt cunoscute în peste 55 țări din întreaga lume. Produsele Frenkit sunt deosebite prin nivelul înalt de calitate și sortimentul larg ce cuprinde mai mult de 4000 kituri și peste 2.500 componente. Reprezentanții companiei participă în fiecare an la cele mai importante expoziții auto din lume, oferă clienților traninguri tehnice și suport în marketing.

Pe piața Republicii Moldova, produsele Frenkit sunt disponibile în rețeaua de magazine AUTODOCTOR. În sistemul companiei noastre, producția Frenkit are prefixul "FK-".

AUTODOCTOR oferă o gamă largă de piese de schimb pentru autoturisme și camioane de mărci europene, chineze, japoneze, coreene și americane. Noi suntem reprezentanții oficiali a peste 100 de mărci mondiale cunoscute de piese auto, uleiuri, instrumente, produse chimice auto, anvelope și accesorii.