HATTAT

HATTAT

Hattat Otomotiv este o companie membră a Hattat Holding, care activează pe piața pieselor de schimb la nivel mondial prin intermediul distribuitorilor săi. Segmentele în care Hattat Otomotiv activează sunt: Autoturisme de pasageri și vehicule comerciale ușoare, vehicule comerciale grele, tractoare agricole și ustensile, hidraulica industrială și mobilă. Stabilită sub numele de Hattat Makineleri Sanayi ve Tic. A.S în 1982, în Maslak, Istanbul.

Misiune
A oferi produse și servicii potrivite la momentul oportun pe piețele vizate prin intermediul partenerilor și rețelei pe care o dețin, cu personal experimentat și politici durabile de preț și de calitate.

Viziune
A fi o companie internațională prioritară și recomandată pe piețele către care ea se îndreaptă.

Ei au investit în 109 mașini noi CNC în 2006. Obiectivul lor este de a ajunge la nivel european cu calitatea producție sale, precum și a fi în pas cu evoluțiile tehnologice moderne din lume. Hattat Holding, are in prezent aproximativ 4000 de angajați, datorită cărora a obținut succes din toate investițiile și facilitățile pe care le oferă. Filozofia lor este spiritul de echipă, concentrarea lor este satisfacția clientului. Cu angajații lor, care acceptă "Nu", dar preferă da, întotdeauna deschiși pentru schimbări, ei continuă să lucreze cu succes pentru a atinge viziunea lor.

AUTODOCTOR oferă o gamă largă de piese de schimb pentru autoturisme și camioane de mărci europene, chineze, japoneze, coreene și americane. Noi suntem reprezentanții oficiali a peste 100 de mărci mondiale cunoscute de piese auto, uleiuri, instrumente, produse chimice auto, anvelope și accesorii.