JURID

JURID

JURID este o marcă germană de sisteme de frânare premium și unul dintre liderii mondiali, atât în domeniul echipamentelor originale, cât și al serviciilor post-vânzare, care aparține celebrei corporații americane Federal Mogul, acum parte a companiei globale Tenneco (SUA). Marca a fost distinsă de mai bine de 100 de ani prin inovații tehnice de vârf. În prezent, JURID este sinonim cu calitatea înaltă și angajamentul ferm de a dezvolta sisteme de frânare pentru viitor.

Catalogul JURID conține următoarele grupe de piese ale sistemului de frânare: plăcuțe de frână, discuri și tamburi de frână, etriere, cilindri și cabluri de frână, lichide de frână și accesorii. Recenzile plăcuțelor de frână Jurid sunt excelente. Plăcuțele de frână JURID sunt moi și tenace, funcționează bine în condiții extreme. Calitatea plăcuțelor corespunde originalului, dar la un cost mai mic, deoarece piesele de schimb ale acestui brand sunt adesea livrate transportorului mărcilor auto europene și respectă standardele internaționale de management și management al calității producției, confirmate de certificatele ISO 9001, IATF și ISO 9002 SGS.

AUTODOCTOR oferă o gamă largă de piese de schimb pentru autoturisme și camioane de mărci europene, chineze, japoneze, coreene și americane. Noi suntem reprezentanții oficiali a peste 100 de mărci mondiale cunoscute de piese auto, uleiuri, instrumente, produse chimice auto, anvelope și accesorii.