KRAW

KRAW

În 1973, compania a fost fondată în Denizli, Turcia. În anul 2010, compania a fost înregistrată sub numele KARACA AUTOMOTIVE.

KARACA AUTOMOTIVE furnizează: comutatoare geamuri electrice, comutatoare pe volan, întrerupătoare pentru alarmă, butoane pentru reglarea oglinzilor, întrerupătoare pentru luminile de frână, senzori, intrare fără cheie, modul închidere geam, senzor de ploaie, întrerupătoare de semnalizare și multe altele.

KARACA AUTOMOTIVE este principalul furnizor pentru multe companii din peste 40 de țări diferite din piețele auto naționale și internaționale. Datorita modelului de business al KARACA AUTOMOTIVE, firmele importatoare din aceasta zona furnizeaza direct din Turcia, livrare sigura cu service rapid in functie de stocurile companiei.

Scopul companiei este de a oferi clienților o gamă largă de produse la cel mai mic preț.


 

AUTODOCTOR oferă o gamă largă de piese de schimb pentru autoturisme și camioane de mărci europene, chineze, japoneze, coreene și americane. Noi suntem reprezentanții oficiali a peste 100 de mărci mondiale cunoscute de piese auto, uleiuri, instrumente, produse chimice auto, anvelope și accesorii.